Puukodissa on hyvä asua ja hengittää

Talomme ovat puurunkoisia laatukoteja, joiden rakentamisessa ja varustelussa on käytetty vain kestäviä, nykyaikaisia materiaaleja. Esimerkiksi kaikki keittiö koneet ovat integroituja ja sisustusmateriaalit on sisustussuunnittelijoidemme toimesta huolella valittuja.

Lähes jokaisessa talossamme on maalämpö. Lattioissa kulkee vesikiertoinen lattialämmitys, joka on paitsi edullinen ja toimintavarma, myös asumismukavuutta rutkasti lisäävä ratkaisu. Ilmastoinnissa puolestaan käytämme vastavirtakennoisia koneita, joissa on tehokas lämmöntalteenotto ilman jäätymisongelmaa.
Puurunkoiset kodit rakennetaan täysin kotimaisin voimin tehdasolosuhteissa, säältä suojassa.

Olemme rakentamisenaikaisen kosteudenhallinnan edelläkävijöitä. Rakennamme kodit sisätiloissa valmiiksi joka takaa terveen ja turvallisen kodin asumiseen

Hiilineutraali ja ekologinen rakentaminen on meille sydämen asia. Tehdas olosuhteissa rakennettaessa voimme minimoida rakennusjätteen syntymisen sekä kierrätyksen toimivuuden.

Ekologiset Puukodit varustetaan maalämmöllä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä.


Kun varaat uuden kotisi ajoissa, pääset valitsemaan sisustusalan ammattilaisten valitsemista laadukkaista materiaaleista itsellesi sopivimmat vaihtoedot.

PUUKOTI GROUP OY

Tuottajankatu2
04440 Järvenpää
0400 977 014
Y-tunnus 3102089-9

SHOWROOM & TALOTEHDAS

Tuottajankatu 2
04440 Järvenpää
044 750 5055