Puukodin tavoitteet

Hiilineutraali rakentaminen

Fossiilivapaa asuminen

Energiaa maasta, ilmasta ja auringosta

Terve, turvallinen ja onnellinen asuminen

Puurakentaminen

Kiertotalous

Luotettava rakentaja palveluksessasi

Puutölli Oy on nyt Puukoti Group Oy

Yhtiömme jakautui ja näin ollen vanha nimi jää historiaan, mutta toiminta jatkuu niin kuin ennenkin.

Moderni tehdastuotanto

Muuttovalmiissa kodeissamme kättä lyövät perinteinen rakennusosaaminen ja moderni tehdastuotanto. Rakennamme pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin nykyaikaisia, energiatehokkaita ja tyylikkäitä pari-, luhti- sekä rivitaloja, jotka sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen lähellä.

Vuodesta 2000 lähtien

Olemme rakentaneet korkealaatuisia koteja suomalaisille jo vuodesta 2000 lähtien.  20 vuoden ja lähes 1000 asunnon kokemuksemme sekä rautaisten ammattilaisten tiimimme takaavat aina laadukkaan lopputuloksen. 

Tarjoamme sinulle ja perheellesi mahdollisuuden muuttovalmiiseen omaan kotiin. Lämminhenkisessä ja viihtyisässä Puukodissa on hyvä asua ja olla, riemuita ja rymistellä – elää arkea ja juhlaa.

Rakennamme kodit valmiiksi moduuleiksi asti ihanteellisissa, täysin kuivissa olosuhteissa Järvenpään tehtaassamme. Myös LVI- ja sähkötyöt tehdään pääosin jo tehtaalla. Kun talo lähtee tehtaan ovesta ulos, sillä on jo kattokin päänsä päällä. Saapuessaan tontille talo vain kytketään kätevästi paikoilleen.

Tehtaassa rakentamisprosessi pysyy hyvin hallinnassa, kuivaketju toimii ja valvonta on katkeamatonta. Huono sää ei pääse missään vaiheessa haittaamaan rakentamista. Tehtaassa rakentamisen edut näkyvätkin suoraan laadukkaana lopputuloksena.

PUUKOTI GROUP OY

Tuottajankatu2
04440 Järvenpää
0400 977 014
Y-tunnus 3102089-9

SHOWROOM & TALOTEHDAS

Tuottajankatu 2
04440 Järvenpää
044 750 5055